Smartphone

Sunt “consumator” OnePlus de foarte mulţi ani, iar butonul “Alert Slider” a devenit un reflex pentru mine. Recunosc că îmi place şi îl folosesc cu mare drag de fiecare dată când am nevoie de puţină linişte.

Din păcate schimbările din ultimele luni din curtea celor de la OnePlus au afectat şi acest simbol de brand. Au apărut deja în piaţă modele fără “Alert Slider”, iar mai nou aflăm că acest buton va fi integrat exclusiv pe flagship-urile OnePlus variantele “Pro”, cât şi pe smartphone-urile premium Oppo. Spre exemplu, modelul OnePlus 10T ce urmează a fi lansat în săptămânile următoare nu va dispune de această caracteristică.

Prin luna martie apăruse un zvon legat şi de telefoane Realme cu “Alert Slider”, însă momentan acesta nu s-a concretizat. La acel moment vorbeam despre un device aflat în teste.

OnePlus şi-a pierdut mult din personalitate, acum este un alt brand ahtiat după bani şi cotă de piaţă.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: oneplus
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.