Pe aceeaşi temă:
Preţurile sunt valabile în perioada 9 – 15 decembrie 2010.
Nu ştiu de ce nu funcţionează eMAG profitshare aşa că dacă doriţi să le achiziţionaţi nu strică să daţi un click în partea dreaptă pe banner spre a “pleca” spre cunoscutul magazin online care are şi transportul gratuit în luna decembrie.
a. Televizor LCD Samsung de 81 cm, Full HD, la preţul de 1699 lei:
– are 3 intrări HDMI, port usb 2.0 şi redă filmele direct de pe stick, rezoluţia este de 1920×1080 pixeli, sunetul este redat de boxele încorporat 2x10W RMS cu tehnologia Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, greutate – 9,6 kg.
b. Consolă Sony PlayStation Slim 3 de 320 Gb cu Gran Turismo 51.569 lei:
– dacă nu aş fi un bugetar nesimţit ar fi cadoul perfect pe care mi l-aş face de sărbători (în combinaţie cu televizorul descris mai sus). Nu aş mai ieşi din cameră vreo câteva zile, nici la obiceiurile de Crăciun sau în vacanţă. Aş testa cele peste 1000 de automobile din celebrul Gran Turismo 5. Nu mă interesează prea mult alte titluri de jocuri dar cu siguranţă că sunt o grămadă care dau dependenţă.
c. Cameră video Toshiba Camileo pe roz – 399 lei:
– numai bun pentru prietena ta. Un cadou care i-ar plăcea prin prisma variantei ales – roz. Preţul nu este mare deloc. Pentru 399 de lei ai o cameră foto de 5 Megapixeli (nici nu merită să o bagi în seamă) şi una Full HD la 1080p. Are 115 grame, vine şi cu un conector HDMI, ecran de 3 inch, memorie internă de 128 Mb şi posibilitatea de a filma pe SD carduri.
d. Aparat foto Sony CyberShot DSC-T99799 lei:
– pentru cei care caută o cameră foto ultracompactă cu senzor de 10,2 Megapixeli, zoom optic 4x, lentile cunoscute mai ales de pe telefoanele Nokia – Carl Zeiss. Ecranul este uriaş de 3,5 inch (iPhone 4 sau Nokia N8 au display de aceleaşi dimensiuni). Filmează HD la 720p, memorie internă de doar 45 Mb expandabilă cu carduri SD.
O să mai revin cu articole similare doar suntem în luna cadourilor.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.