Arhiva-Windows 8

Conferința Build 2012 este organizată de Microsoft, a început pe 30 octombrie și va ține până în 2 noiembrie. Această conferință este dedicată dezvoltatorilor de aplicații pentru Windows 8, Windows Phone 8, Windows Azure și Xbox.

Microsoft face eforturi considerabile pentru a atrage cât mai mulți dezvoltatori care să creeze aplicații pentru noul sistem de operare WP8. Dezvoltatorii ce au participat la această conferință au avut parte de surprize foarte plăcute. Fiecare dezvoltator va primi:

– o tabletă Surface RT de 32GB cu copertă touch

– un smartphone de la Nokia – Lumia 920

– 100GB de spațiu de stocare pe SkyDrive

Totodată, taxa de înregistrare pentru dezvoltatori va fi de doar $8 în următoarele 8 zile (față de taxa inițială de $99), ceea ce reprezintă o reducere de 92%. Reducerea se va aplica în felul următor: Dezvoltatorii care doresc să se înregistreze pentru un cont Dev Center în următoarele 8 zile vor fi taxați $99, dar în 30-45 zile Microsoft va returna diferența de preț.

Totodată, SDK pentru Windows Phone 8 se poate descărca de aici. SDK oferă dezvoltatorilor uneltele necesare pentru a crea aplicații atât pentru Windows Phone 7, cât și pentru Windows Phone 8.

Sursă: The Verge