Call Of Duty Advanced Warfare HAVOC Software

Call of Duty Advanced Warfare HAVOC este primul DLC (DownLoadable Content) disponibil via Xbox Live pentru cel mai nou joc din seria Call of Duty. Deocamdată poate fi descărcat doar pentru console Xbox One și Xbox 360, dar va fi disponibil și pentru PC sau PlayStation de la o dată ulterioară ce urmează a fi anunțată.

Pachetul HAVOC aduce în plus noi hărți pentru modul multiplayer, o noua armă (AE4) împreună cu o variantă personalizată a acesteia (AE4 Widowmaker), cât și noul mod co-op Exo Zombies.

Câteva detalii despre noutățile aduse de Call of Duty Advanced Warfare HAVOC:

– Harta Core – o centrală nucleară dezafectată din deșertul Gobi;

– Harta Urban – o mega-clădire unde verticalitatea reprezintă principala caracteristică;

– Harta Sideshow – un motel abandonat din Wyoming;

– Harta Drift – o stațiune de ski din Munții Stâncoși cu un carusel în centru;

– Modul Exo Zombies – acțiunea se desfășoară într-un centru de cercetare Atlas, unde o armă biologică a transformat personalul în zombies. Povestea este spusă din perspectiva a patru personaje, aduse la viață de actorii John Malkovich, Bill Paxton, Jon Bernthal și Rose McGowan.

Call of Duty Advanced Warfare HAVOC poate fi descărcat acum din magazinul  Xbox Live ca pachet individual sau ca parte din Season Pass-ul ce conține inclusiv următoarele trei DLC-uri.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.