Software

Call of Duty 1 și 2 sunt și singurele jocuri pe care le-am dus de la un capăt la altul, pe lângă cele din seria NFS ( Underground 1 și 2 etc). De aceea mă bucur de anunțul efectuat de către Activision ce a confirmat lansarea următorului joc din serie în 2017. 

Call of Duty: WW2 se întoarce la originile jocului, povestea se desfășoară în cel de-al Doilea Război Mondial. Mai multe detalii urmează a fi furnizate pe 26 aprilie – comunicatul propriu-zis, trailer, screenshots din joc.

Din informațiile trimise până acum, observ tag-ul 18+ și faptul că o să aibă o versiune de PS4. Revenim cu mai multe detalii pentru noua serie COD. Mă aștept la o grafică excelentă și un gameplay cât mai atractiv.

Categorii: jocuri-aplicatii

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.