Software

Call of Duty: Black Ops III urmează a fi lansat comercial pe 6 noiembrie 2015, pe mai multe platforme: PC, PS4, Xbox One. Încep cu materialul video. 

Black Ops III se desfășoară în viitor și aduce un război în care limita de demarcație dintre umanitate și robotică pare a nu mai exista. Un astfel de joc atrage mai ales prin modul multi-player, iar aici se promite o înlățuire a mișcărilor de tip jump, slide și run astfel încât să te deplasezi într-un mod cât mai abil prin mediul furnizat de către joc.

Pe lângă versiunea clasică debutează și Call of Duty: Black Ops III Zombies ce poate fi considerat un joc în sine (poveste separată).

Apropo, sunt nostalgic când scriu de seria Call of Duty, primele ediții centrate pe Primul și al Doilea Război Mondial mi-au plăcut mult de tot. Între timp, franciza a crescut și a ajuns a fi una dintre cele mai de succes la nivel global.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.