Smartphone

Microsoft Lumia 640 și Lumia 640 XL au beneficiat de un cochet eveniment de presă și în țara noastră. Sunt 2 telefoane pe care Microsoft și le dorește a fi de volum, Lumia 640 a debutat în oferta operatorilor telecom, iar Lumia 640 XL se lasă așteptat. 

Prețurile oficiale:

Microsoft Lumia 640 – 650 lei;

Microsoft Lumia 640 XL – 750 lei. 

Mai multe magazine online afișează Lumia 640 și Lumia 640 XL la prețuri consistent mai mari decât cele menționate în rândurile de mai sus, dar mă aștepta ca în 1 – 2 – 3 săptămâni să actualizeze la cotele recomandate de către producător.

Lumia 640 XL îl consider a fi atractiv, mai ales la 7 – 800 lei. Se adresează celor care caută un phablet ieftin cu autonomie bună și cameră foto de top. Senzorul de 13 Megapixeli cu optică Carl Zeiss mă aștept să se descurce excelent, mai ales raportat la categoria de preț din care face parte Lumia 640 XL.

Plus că Windows Phone 8.1 nu are nevoie de super-putere de procesare ca să meargă fluent și să rulezi aplicațiile din store. Apropo, toate telefoanele Lumia vor face pasul spre Windows 10.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.