Camera foto de pe Allview X2 Xtreme Foto si Video

Allview X2 Xtreme reprezintă noul vârf de gamă al companiei brașovene. Deja v-am oferit câteva articole dedicate acestui smartphone, iar acum revenim cu un nou clip de promovare adresat senzorului principal de 24 Megapixeli.

Camera foto de pe Allview X2 Xtreme prezintă șase straturi de lentile, filtru UV și protecție realizată din sticlă Safir, focalizează în mai puțin de 0.2 secunde și fotografiază în mai puțin de 0.4 secunde. Pentru a capta imagini de calitate și în luminozitate scăzută, camera este ajutată de un LED flash de tip dual-tone.

De apreciat este faptul că Allview X2 Xtreme dispune de buton dedicat camerei foto, în genul celui prezent pe unele smartphone-uri Nokia sau Sony.

După atâtea informații, să le spunem, la rece, vom vedea cum se descurcă mai exact camera foto de pe Allview X2 Xtreme într-un review ce se va regăsi pe site în perioada următoare.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.