camera foto de pe Samsung Galaxy S6 Foto si Video

Camera foto de pe Samsung Galaxy S6 se pare că poate fi de două feluri: cu senzor Sony IMX240 sau cu senzor propriu de la Samsung. Acest lucru nu este unul neobișnuit pentru gigantul sud-coreean, întrucât la fel se întâmplă și pentru alte smartphone-uri de top, precum Samsung GALAXY Note 4.

Totuși, în cazul acestuia din urmă se știe clar că modelul cu procesor Exynos folosește un senzor Samsung, în timp ce varianta cu chipset Qualcomm Snapdragon 805 vine cu senzor Sony IMX240. La Samsung Galaxy S6 nu există două versiuni pentru procesor, dar se pare că poți avea oricare dintre cei doi senzori pentru camera foto de 16 Megapixeli, fără vreun model, perioadă de fabricație sau operator care să facă diferența.

După cum se poate observa pe xda-developers.com, unii deținători de Samsung Galaxy S6 raportează senzori Sony IMX240, în timp ce alții anunță că au versiunea cu senzor ISOCELL. Nu există încă un tipar după care să ne putem da seama cum se decide senzorul folosit la camera foto de pe Samsung Galaxy S6.

Oricum ar fi, se pare că diferențele de calitate a pozelor între cei doi senzori sunt minime, dar unii utilizatori susțin că cel de proveniență japoneză ar fi doar cu un pic mai bun. Cert este că la momentul actual nu există prea multe voci care să nu recunoască faptul că Samsung GALAXY S6 oferă printre cele mai reușite fotografii ce pot fi captate cu un smartphone.

Așteptăm ca Samsung să ofere mai multe detalii despre modul în care se decide ce senzor utilizează fiecare model de GALAXY S6.

Sursa: PhoneArena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.