Camerele wireless Reolink sunt gadget-urile ideale de care ai nevoie pentru a supraveghere casa sau curtea locuinței, neavând nevoie de energie electrică (sunt pe baterie și se poate adapta un panou solar) și în același timp se conecteaza wireless la rețeaua ta de internet.

Articolul este redactat de către echipa Spy-Shop.ro. 

În ultima vreme tot mai mulți oameni caută astfel de camere fiabile și tehnologizate, care oferă o imagine bună, stabilă, dar pe care le pot monta în diferite locuri din casă sau curte fără să depindă de cabluri.

De asemenea, instalarea și configurarea acestor camere Reolink se face foarte simplu din aplicație, aceasta putând fi găsită în magazinele de aplicații Android și iOS.

Au atât camere de interior, pe care le poți pune în casă, birou etc., cât și camere de exterior, cu PTZ (pan – tilt – zoom), cu ajutorul cărora poți monitoriza ce se întâmplă în curte, parcare, grădină. 

Sunt folositoare atât pentru a supraveghea copiii sau pentru a vedea dacă mașina e în siguranță în fața casei sau în parcare.

Să trecem în revistă și câteva caracteristici și specificații:

  • Full Wireless

După cum am zis, în primul rând sunt camere WiFi și Full Wireless, adică scapi de cabluri

  • Posibilitate adaptare panou solar;

Nu ai nevoie să te gândești pe unde vei trage cablul de alimentare la curent pentru că nu e nevoie. Poți adăuga un panou solar și treaba e rezolvată.

  • Rezoluții HD până la 4MP;

Camerele Reolink au rezoluții super clare, de la Full HD (2MP) până la 4MP pentru a furniza imagini în care să vezi toate detaliile

  • Conexiune 4G;

Camera Reolink GO, este full wireless, fără WiFi, dar cu conectivitate 4G, astfel o poți monta oriunde, chiar dacă nu ai internet in zona. Cu ajutorul panoului solar și posibilitatea de a transmite prin rețeaua 4G, va furniza imaginile din orice loc.

  • Vedere pe timp de noapte;

Chiar dacă supraveghezi în casă sau afară, imaginile vor fi luminate cu ajutorul led-urilor infraroșu 

  • Detecție la mișcare și notificări real time;

Setează alertele din aplicație și apoi poți să-ți vezi de treabă liniștit. În momentul în care se declanșează senzorul de mișcare vei primi o notificare pe telefon și te poți uita instant la imagini.

  • Protecție la intemperii;

Camerele de exterior au protecție IP65 sau IP67, astfel că sunt protejate de ploaie sau praf, neefind un motiv de îngrijorare locul în care le montezi.

Pentru o mai bună conexiune wireless, fără interferențe și întreruperi, cei de la Reolink au implementat conexiunea WiFi pe două benzi, cu o arie mai largă, care te scutește de anumite probleme, precum deconectarea sau întreruperea fluxului de imagini.

În concluzie, sunt echipamente interesante și utile, ușor de instalat și configurat, la un preț decent, accesibil pentru ceea ce oferă. Pot fi instalate oriunde, au un design modern și simplist, și sunt apreciate atât pe piața de la noi cât și afară. Pot fi găsite în oferta Spy Shop.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.