Acum este momentul dacă vreţi să achiziţionaţi o cameră foto. Aveţi ocazia să vă faceţi sau să faceţi o bucurie celor dragi. Şi eu mă uit de multă vreme la un aparat foto decent (acum că am şi trepied :)). Sunt o groază de oferte şi am mai scris pe această temă:
Top 5 – Aparate foto compacte (în aprilie 2010).
Mai jos o să detaliez două oferte bune:
1. Canon SX120 IS  – o reducere de aproximativ 120 de lei ajungând la 579 lei. Are senzor de 10 Megapixeli, zoom optic 10X, ecran lcd de 3 inch, filmează la rezoluţie VGA, tehnologie de detectare a feţei şi mişcării, procesor DIGIC 4 pentru imagine, blitz escamotabil de putere mare, compactă. Îmi place foarte mult şi o recomand unui începător.
2. Olympus SP600 UZ – este şi mai dotat decât Canon afişând 699 lei(100 de lei mai puţin faţă de momentul în care scriam de el). Vine cu senzor CCD de 12 Megapixeli, procesor de imagine TruePic III, zoom optic 15x şi digital 5x. Filmează la rezoluţie HD beneficiind de o memorie internă de 1 Gb expandabilă cu carduri SD, usb şi interfaţă HDMI. În mâinile unui pasionat devine o adevărată comoară oferind multe pentru o sumă rezonabilă.
Un gadget de acest fel am pus pe lista de achiziţii când bugetul nu va mai fi de austeritate.

Categorii: canonfoto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.