Orange Money - Recomand si castig Diverse

Orange Money, serviciul financiar al companiei telecom, lansează astăzi, 14 februarie 2022, o campanie promoțională menită să aducă noi clienți prin recompensarea celor existenți.

Mecanismul este destul de simplu: toți cei care folosesc în prezent aplicația Orange Money și doresc să-și invite cunoscuții să devină la rândul lor clienți au posibilitatea de a câștiga 150 lei direct în cont. Utilizatorii pot genera direct din aplicație un cod de recomandare pe care îl pot trimite apoi către prietenii lor care nu sunt clienți Orange Money, în perioada 14 februarie – 13 martie 2022. Codul poate fi transmis prin intermediul tuturor platformelor de social media, aplicații de mesagerie și SMS. Fiecare client Orange Money poate genera și trimite un număr nelimitat de invitații, primind bonusul de 150 de lei pentru fiecare invitat care respectă condițiile de mai jos.

Pentru ca cel care recomandă să poată beneficia de bonus, invitații acestuia trebuie să treacă prin procesul de activare a contului din aplicația Orange Money și să facă cel puțin o tranzacție în valoare de minimum 50 lei, în perioada 14 februarie – 31 martie 2022, inclusiv. Ei pot alege să facă o plată către un comerciant, să achite o factură de utilități sau să facă un transfer valutar.

Imediat ce contul le-a fost creat, noii clienți pot, la rândul lor, să genereze și să trimită mai departe invitații din aplicație, fiind astfel eligibili pentru a primi bonusul rezultat în urma recomandării.

Întregul regulament al campaniei Orange Money ”Recomand și câștig” poate fi consultat aici.

Categorii: diverseorange
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.