Realme 9 Pro Plus Accesorii inteligente

Despre gama mid-range Realme 9, care include modelele Realme 9i, Realme 9 Pro și Realme 9 Pro+ (Pro Plus), avem disponibile informații și majoritatea specificațiilor de pe la jumătatea lunii ianuarie 2022.

Cele trei modele urmează a fi lansate pe Bătrânul Continent în data de 16 februarie 2022, adică peste numai două zile. Vom reveni atunci cu specificațiile oficiale, în timp ce azi suntem în măsură să dezvăluim prețurile pentru fiecare versiune.

Realme 9i va sosi în Europa cu variante de 4 GB RAM + 64 GB memorie internă și cu aceeași cantitate de RAM plus 128 GB spațiu de stocare. Prima dintre ele va costa 219 EUR, în timp ce a doua va avea un preț recomandat de 239 EUR.

Realme 9i

Realme 9i va putea fi ales în două versiuni de culoare: Prism Black și Prism Blue.

Prețurile pentru Realme 9 Pro vor pleca de la 319 EUR pentru modelul cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă, în timp ce varianta cu 8 + 128 GB va costa 349 EUR.

Realme 9 Pro

Clienții vor trebui să se hotărască la una dintre cele trei nuanțe disponibile: Midnight Black, Sunrise Blue și Aurora Green.

Realme 9 Pro+ (Pro Plus) va veni în aceleași trei culori exterioare ca modelul Pro și va costa 379 EUR pentru ediția cu 8 + 128 GB. Se pare că în unele țări Realme 9 Pro+ va putea fi ales și cu 256 GB spațiu intern de stocare, caz în care prețul va fi de 419 EUR.

Așa cum este și normal, Realme 9 Pro+ va fi cel mai interesant dintre cele trei modele ale seriei. Asta în special prin prisma faptului că pe camera principală va exista sistem optic de stabilizare a imaginii, bine-cunoscutul OIS întâlnit la smartphone-urile de top, ce rar ajunge pe telefoane din zona mid-range. Senzorul principal de pe Realme 9 Pro+, ce va beneficia de aportul OIS, va fi unul de 50 MP, de la Sony, model IMX766, deci se creează ceva așteptări aici.

Sursa : GizmoChina.com