Opinie

Păăăăiii, da. Aţi citit bine. Nu vreau să povestesc acum în ce constă toată treaba asta, pentru mai multe detalii intraţi aici şi vedeţi părerea subiectivă a uneia dintre părţi. Pe scurt, Romtelecom nu a ajuns la un consens cu Pro TV S.A. privind preţul pentru difuzarea canalelor de televiziune Pro, iar din data de 3 ianuarie, toţi abonaţii Dolce DTH pot spune adio Pro TV-ului.

Ei da, vă daţi seama că sunt multe interese la mijloc pe care oricum nu vreau să le ştiu atât timp cât nu mă afectează pe mine, consumatorul. Dar să vedeţi ce face Pro TV-ul nostru. Ne îndeamnă iarăşi cu mare patos şi bucurie în suflet să le vedem posturile pe deja celebrul voyo.ro. Sincer acum, oamenii aştia nu ştiu ce să mai facă să ne „atragă” pe site-ul asta, cum săi zic, inutilo-enervant. Bine că ne-au oferit ei şi alte variante de recepţie a canalelor, dar să-ţi schimbi furnizorul de cablu doar pentru Pro TV, sau sa-ţi înalţi antenă de receptie tot doar pentru Pro TV mi se prea exagerat, dacă nu chiar fără rost. Dar nah, cine nu vrea să se uite la serialele lor de top: Las Fierbinţi şi Tanti Florica.

Acum stau şi mă gândesc aşa: au dat în judecată site-urile de filme online pirat, cu Romtelecom nu au ajuns la un acord, oare ce urmează? Voi ce credeţi despre această atitudine a Pro Tv-ului?

Categorii: opinie

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.