Telefoane Mobile

Nokia 3310 este feature phone-ul ce a stârnit un interes uriaș și recunoscut că am primit mai multe întrebări legate de momentul în care intră în piață. Sunt nostalgici ce și-l doresc, dar și o nișă îngustă de persoane ce nu s-a obișnuit cu telefoanele ce presupun o interfață tactilă. 

Interesant este că în Marea Britanie, Vodafone și EE au anunțat că se pregătesc a-l include pe 3310 în portofoliul de terminale. Nu se știe 100% sigur când va veni în stocurile magazinelor, cel mai probabil în mai 2017 și s-ar putea ca primul lot să debuteze din a 2-a parte a lui aprilie.

Cred că operatorii de telecomunicații din România s-ar putea să-l afișeze ( Vodafone, Orange și Telekom au rețele 2G, la Digi Mobil nu are cum, pentru că rețeaua în sine este 3G sau 4G). Orange a importat deja un model de feature phone de la HMD Global – Nokia 150.

Prețul recomandat din Europa – 49 euro, presupun că la orice abonament va fi gratuit. Mă rog, dacă asta mai contează la un preț așa de mic. În țara noastră, QuickMobile preia comenzile pentru 3310 la 249 lei.

Sursa: TechRadar.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.