Smartphone

Huawei a oferit mai multe detalii legate de performanțele comerciale atinse de către phabletul său – Huawei Mate 9. Chiar lipseau ceva informații în acest sens din partea companiei chineze ce a urcat pe locul 2 în țara noastră și pe locul 3 la nivel global, în ce privește numărul de telefoane mobile comercializate. 

Huawei Mate 9 – 5 milioane unități vândute în primele 4 luni, cu 36% peste vânzările înregistrate de către Huawei Mate 8. Huawei P9 și P9 Plus au atins 12 milioane unități, + 152% față de Huawei P8. Aș spune că Mate 9 se descurcă bine, mai ales că vorbim de un phablet din categoria premium, iar Huawei nu are un istoric întins pe o perioadă lungă de timp în acest segment. Concurența este acerbă.

Nu s-a specificat, dar presusupun că au pus la pachet Mate 9 + Mate 9 Pro, unul dintre cele mai frumoase telefoane Android, dispozitiv ce l-am primit la test de ieri și pot să spun că-mi mențin afirmația făcută la început de an.

Apropo, observați că vorbim de telefoane vândute, nu de unități livrate ( sales, nu shipments :)).

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.