Telefoane Mobile

Samsung a început să trimită invitațiile pentru lansarea lui GALAXY S10 – data aleasă de către compania sud-coreeană pentru debutul noului său vârf de gamă – 20 februarie. Locația evenimentului – San Francisco. 

 

Pe site-urile tech internaționale se vorbește de faptul că Samsung ar veni în cadrul acestui eveniment și cu primul său smartphone pliabil, pe lângă cele 4 modele de GALAXY S10 despre care au tot venit zvonuri în ultima perioadă (GALAXY S10 Lite, S10, S10 Plus și S10 5G).

Este cumva ciudată că au ales 20 februarie, câtă vreme MWC Barcelona începe pe 25 februarie și ar fi revenit cumva spre locul tradițional de lansare al seriei S. Bănuiesc că și-au dorit ca atenția să fie centrată pe ceea ce au de lansat, să treacă câteva zile până la MWC 2019. Oricum sunt sigur că la standul de la MWC vor aduce S10 & toate noutățile de la prima ediție a Unpacked 2019.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.