Fashion Days este liderul pieței de fashion online din țara noastră sau cel puțin așa se autointitulează. Nu am reușit să ajung la evenimentul pregătit astăzi pentru Black Friday, dar am extras mai multe informații din comunicat.

O să răspund direct la întrebarea din titlu.

Black Friday 2023 la Fashion Days începe luni, 6 noiembrie 2023. Începe dis-de-dimineață atât în aplicația mobilă🔗, cât și pe FashionDays.ro. Puteți începe prin a face o listă de favorite etc.

Sunt oferte la peste 700 de branduri, iar 70% din stocul FD urmează a afișa cel mai bun preț de peste an. Valoarea stocului atinge un record nou – 280 milioane lei.

Kantar a derulat un studiu în țara noastră și 26.6% dintre cei intervievați ce doresc să facă cumpărături de Black Friday au specificat că sunt interesați și de articole vestimentare. Este o creștere de 4.2% față de 2022 când 22.4% își declamau intenția.

Pe primul loc se află încălțămintea cu 12.3% dintre potențialii cumpărători de Black Friday. Creștere înregistrată față de 9.9% în 2022. Comenzile pot fi livrate în cele peste 4000 de lockere easybox. La comenzile returnate se oferă banii înapoi în doar 30 de minute.

Cei ce folosesc serviciul Genius se pot conecta cu contul lor eMAG pe Fashion Days și pe lângă transport gratuit beneficiază și de o reducere suplimentară de 10% la o selecție de produse.

Declarații oficiale:

 “Black Friday are în acest an, conform studiului Kantar, premisele pentru a fi un record absolut pentru shoppingul online de fashion, iar rețeta noastră e atât cunoscută clar de client, cât și una de succes: majoritatea produselor au cele mai bune prețuri din ultimele 365 de zile și două treimi dintre comenzi ajung la cumpărători până în weekend. Pentru volumele formidabile generate de acest festival de cumpărături, românii pur și simplu nu au o ofertă mai bună, atât la nivel de livrare și retur, cât și pentru branduri de top la prețuri unice în an”, a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days

Geniușii care au făcut cumpărături constant pe Fashion Days au salvat în medie 120 lei pe platforma noastră. Asta arată valoarea programului pentru aceștia. În plus, în mod evident, Geniușii au alte sume de bani salvate și pe celelalte platforme: eMAG, Tazz, Freshful. Aș spune că datele ne arată că e absolut de bun simț pentru cei care sunt deja în programul de loialitate să se bucure și în acest Black Friday de reducerile exclusive de 10%, mai ales că preconizăm un coș mediu de cumpărături de 495 de lei”. 

Au trimis și o listă cu primele oferte pregătite de Fashion Days:

🔺Printre primele oferte listate de către Fashion Days

🟣 Geacă Trespass – 99.99 lei;

🟣 Pantofi sport Puma – 189.99 lei;

🟣 Geacă Columbia – 389.99 lei;

🟣 Geacă Nike – 289.99 lei;

🟣 Bocanci și ghete – de la 149.99 lei;

🟣 Genți – de la 69.99 lei.

Cele mai mari promoții sunt la:

👚Până la – 55%: Levi’s, Karl Lagerfeld, Guess

👟Până la – 53%: Puma

👟Până la – 45%: Calvin Klein Jeans, Nike

👕Până la – 43%: Hugo, Columbia

👞Până la – 40%: UGG, Tommy Jeans

Despre Black Friday la Fashion Days am scris și în 2022, 2021.

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.