Blackview este un brand cunoscut mai ales pentru smartphone-urile sale rugged, dar în portofoliul său se află și smartphone-uri convenționale, iar unul dintre ele este Blackview SHARK 8.

Îl veți găsi în oferta Aliexpress într-o serie limitată la 93.99 dolari / aprox. 440 lei.

Am listat specificațiile lui Blackview SHARK 8:

🔺Informații despre display-ul lui Blackview SHARK 8

🔵 display de 6.78 inci cu rezoluție FHD+ cu rată de refresh la 120Hz;

🔵 procesor MediaTek Helio G99 dezvoltat pe 6nm, 8 GB RAM + până la 8 GB preluați din spațiul de stocare, 256 GB stocare + slot pentru cardurile microSD de până la 1 TB;

🔵 DokeOS 4.0 dezvoltat pe Android 13;

🔵 dual-sim, 4G, Wi-Fi ac, bluetooth, cititor de amprentă ascuns în butonul de pornire;

🔵 camera principală cu senzor wide de 64 Megapixeli – Samsung ISOCELL GW3 și cameră frontală de 13 Megapixeli cu senzor Samsung ISOCELL 3L6;

🔵 baterie de 5000 mAh cu încărcare pe fir la 33W (de la 05 la 20% în 15 minute).

🔺Cele trei variante de culoare

Sunt trei variante de culoare: Galaxy Blue, Blaze Gold și Moonlight Gray.

Blackview SHARK 8 strânge 427.144 puncte în AnTuTu, cei 256 GB stocare sunt de tip UFS 2.2. Mereu în descrierea smartphone-urilor pe care lansează promovează software-ul pe care-l pun pentru camera foto și video cu un algoritm numit ArcSoft ce acum ar fi ajuns la iterația 7.0 (ArcSoft Portrait, ArcSoft Beauty, ArcSoft Panorama etc).

Mai multe detalii vor fi descoperite în perioada 11 – 17 noiembrie.

🔺Informații despre hardware-ul integrat

Mi se par a fi specificații interesante dacă smartphone-ul păstrează prețul de aprox. 100 dolari. Doar că la importul în țara noastră presupun că se adaugă taxă de transport, taxe vamale etc.

Acest articol este susținut de către Blackview. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.