Software

Informația a fost preluată de site-urile tech din dot com și, inițial, a apărut pe un site al Samsung din Turcia. 

Samsung GALAXY S8 și S8 Plus au primit Android 8.0 Oreo, de câteva zile și în țara noastră (unitățile achiziționate la liber sau de la Orange, Vodafone etc).

Întrebarea ce a tot sosit era legată de GALAXY Note8, dar și de S7 și S7 Edge. Acum putem avea un punct pentru deschiderea discuției.

  1. Samsung GALAXY Note8 – 30 martie;
  2. Samsung GALAXY S7 și S7 Edge – 13 aprilie;
  3. Samsung GALAXY A5 2017, A7 2017 și A3 2017 – 25 mai.

Este evident că pe anul în curs. Presupun că dacă se dovedește a fi real, vom avea mici diferențe de la țară la țară. Ar fi bine ca informația de pe site-ul Samsung din Turcia să fie reală, iar compania sud-coreeană să extindă disponibilitatea 8.0 Oreo și pe vârful de gamă din 2016, dar și pe mid-range-urile din anul trecut.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.