Evan Blass a ieșit din nou în evidență printr-o scăpare de zile mari. Avem cele mai clare imagini cu tripleta pe care Huawei o pregătește pentru 27 martie la Paris – P20, P20 Pro și P20 Lite le descoperim pe partea de design. 

Haideți să le vedem mai bine:

Huawei P20;

Huawei P20 Lite;

Huawei P20 Pro;

 

Elemente comune: decupaj a la iPhone X pe toate cele trei modele, cameră duală pe toate trei (cu mențiunea că P20 Pro are chiar trei senzori în partea spate);

Elemente diferite: Huawei P20 Lite nu are cititor de amprentă în partea frontală sub display, ci în partea spate. Este îmbrăcat în sticlă, pe când P20 și P20 Pro mizează pe o carcasă metalică mată (cel puțin așa mi se pare din cele două imagini).

Mai multe detalii presupun că vor ieși la iveală în zilele și săptămânile următoare, iar pe 27 martie revin cu hands-on-ul, impresiile la cald etc.

Pe de altă parte, nu degeaba am integrat acest articol la bursa zvonurilor. Să nu fie o dezinformare scăpată spre a strânge discuții și nimic mai mult. De ce sunt sceptic?

Într-un tweet al Huawei Mobile se observă că dispunerea senzorilor este pe orizontal și nu vertical, a la iPhone X.

Într-un alt tweet se observă că telefonul nu ar avea decupaj și nici cititor de amprentă la bază.

Peste trei săptămâni discutăm cu datele oficiale pe masă.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.