Smartphone

HTC a postat un teaser pe contul său de twitter în care lasă să se înțeleagă că pe 25 martie urmează a fi lansat ceva important. Samsung GALAXY S5 va fi prezentat în cadrul MWC Barcelona 2014, iar HTC nu are cum să nu se gândească la viitorul său smartphone de top.

HTC pregătește o dublă lansare, în Londra și New York. Peste aproximativ 1 lună de zile vom vedea care sunt specificațiile oficiale pentru HTC One+ sau HTC One 2. Aș opta pentru prima denumirea (au folosit-o și în trecut la HTC One X și HTC One X Plus).

HTC-one-plus-invitatie

Specificații vehiculate a fi integrate de către HTC One+ / HTC One 2: display de 4.9 sau 5 inch cu rezoluție FHD / 1080p, procesor Qualcomm Snapdragom 805 + Adreno 420 GPU, 2 GB RAM, cameră duală de 8 și 6 Megapixeli, cameră frontală de 2.1 Megapixeli, baterie de 2900 mAh, Android 4.4 KitKat și Sense UI 6.0

Sursa: HTC

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.