OPPO a avut un eveniment de lansare regional pentru Find X5 Pro, Reno7 Lite 5G, Reno7 5G și căștile wireless  Enco X2. Darius este corespondentul nostru la fața locului, iar în rândurile următoare veți găsi câteva date din comunicat.

OPPO Find X5 Pro îl găsiți de o bună perioadă de timp în magazinele online locale.

OPPO Reno7 Lite 5G, Reno7 5G și căștile OPPO Enco X2 vor fi disponibile pe canal oficial din 2 mai. 

Compania chineză a evidențiat câteva funcții pentru cele două smartphone-uri din seria Reno7:

ColorOS 12 aduce pe cele două smartphone-uri: Air Gestures, AI System Booster, Quick Startup, Game Focus Mode și AI Frame Rate Stabilizer.

1. Reno7 Lite 5G:

🟢 S-a insisat pe modurile și funcțiile integrate: Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait, Portrait Retouching. Funcția Bokeh Flare Portrait promite rezultate similare unui DSLR cu portrete ce integrează puncte bokeh bogate în lumină. Ansamblul de senzori de la Reno7 5G Lite este format din wide de 64 Megapixeli, macro de 2 Megapixeli, senzor pentru adâncime de 2 Megapixeli + cameră frontală de 16 Megapixeli.

🟢 două variante de culoare: Rainbow Spectrum și Cosmic Black. Rainbow Spectrum utilizează o tehnică de acoperire cu două straturi (în partea superioară cu gradient de culoare ce cuprinde culorile roșu, galben și verde și o bază cu strat de indiu reflectorizant);

🟢 Dual Orbit Lights – două LED-uri integrate în spatele celor două camere principale și de aici primești informații legate de procesul de încărcare, apel primit, notificare necitită sau lansarea unui joc;

2. Reno7 5G: 

🟢 a fost anunțat în două variante de culoare: Startrails Blue și Starry Black cu OPPO Glow ce-l scoate în evidență prin nuanțe inedite;

🟢 au amintit și de hardware-ul integrat: MediaTek Dimensity 900 5G cu 8 GB RAM și 256 GB stocare;

🟢 Modul Portret și Bokeh Flare Portrait Video pentru fotografii și videoclipuri ce se doresc a fi clare, la calitate profesională specifică unui DSLR etc.

Presupun că vom avea și prețurile la precomandă + eventualele beneficii suplimentare integrate în această etapă.

Categorii: oppo

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.