eMAG are mai multe promoții sub sloganul Stock Busters și am selectat 5 oferte interesante. Veți descoperi un espressor din segmentul premium, un încărcător wireless de 45W, set de proiectoare pentru cei dornici să customizeze lumina afișată la exterior + alte gadgets interesante.

1. HP Pavilion 15 cu NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti; 👈🖱️

Mi se pare că în bugetul respectiv aduce specificații atractive: procesor AMD Ryzen 5 5600H dezvoltat pe 7nm, display de 15.6 inci cu rată de refresh la 144Hz, 8 GB memorie RAM și upgrade până la maxim 16 GB de tip DDR4 la 3200MHz, SSD de 512 GB, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti  cu 4 GB GDDR6, difuzoare stereo, rețea pe fir la 1000 Mbps, Wi-Fi ax de tip 2×2, adaotor de 200W în pachet, conectivitate asigurată de slot pentru cardurile SD, bluetooth 5.2, 1 x USB 3.1, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI 2.0, 1 x USB Type-C.

2. Set 2 proiectoare LED RGB de 20W cu control prin Amazon Alexa și Google Assistant;👈🖱️

Mi se pare că ideea de proiector este dusă aici la un nivel superior pentru cei interesați. Discutăm despre un set de proiectoare LED RGB ce au aplicație dedicată de iOS și Android, ce sunt compatibile cu integrarea și controlul prin Amazon Alexa și Google Assistant, certificare IP66 în ce privește contactul cu apa. Bineînțeles, toate tehnologiile aduse la pachet sosesc la un preț pe măsură.

3. Televizor OLED de 164 cm;👈🖱️

Este un smart TV de la Horizon, cu panel OLED și diagonală de 164 cm. Nu le-am testat produsele, dar din câte știu nu sunt prea mulți producători de panouri OLED și nu prea aveau de unde să aleagă în mod greșit. Nu este un smart TV ieftin, dar pe diagonala respectivă și cu panel OLED nu prea ai altă alternativă în aceeași sumă.

Are rată de refresh la 100Hz, certificare HDR10 și HDR10+, HLG și Dolby Vision pe partea de imagine, DTS + Dolby Atmos, DTS Virtual:X și Sound by JBL în ce privește sunetul (36W dintr-un sistem de tip 2.1), suport VESA de tip 400×200.

4. Espressor premium Saeco Xelsis Suprema; 👈🖱️

Dacă nu aș avea limită în ce privește bugetul, ar fi alegerea mea pentru espressorul de zi cu zi. Are un ecran generos tactil și o sumedenie de funcții. Realizează 22 de produse, iar printre cele mai importante m-aș referi la espresso, espresso lung, espresso macchiato, cappucino, latte macchiato, caffe latte, espresso dublu, ristretto, flat white etc.

5. Încărcător wireless de 45W de la OPPO;👈🖱️

Nu sunt prea multe încărcătoare wireless care să alimenteze peste 30W, iar OPPO-ul de mai sus este una dintre aceste puține selecții. Folosesc un încărcător similar pe birou, de la Samsung și încarcă la…, 15W 🤦.