Canon EOS R8 Smartphone

Dacă pentru noi, utilizatorii, smartphone-urile ne-au simplificat viaţa în multe moduri, pentru unii aceste device-uri au fost cu adevărat o pacoste. Dacă ar putea da timpul înapoi, cu siguranţă producătorii de camere foto şi video ar face orice pentru a interzice acest device, unul care le-a distrus efectiv business-urile.

Aţi observat cum în ultima perioada multe nume din domeniu şi-au asociat brandul cu producători de telefoane inteligente, doar pentru a mai câştiga ceva imagine şi mai ales venituri. Totuşi, două nume mari s-au abţinut până acum şi aici mă refer la Nikon şi Canon. Cei din urmă par a ceda sub presiunea veniturilor modeste, astfel că au dat zvon în piaţă că sunt interesaţi de un parteneriat.

În prezent avem Oppo / OnePlus cu Hasselblad, Vivo cu Zeiss şi Xiaomi cu Leica. Cum Apple, Samsung, Sony şi Google nu cred că se vor preta la un astfel de parteneriat, mai rămân pe lista scurtă nume precum Realme, Honor, Motorola, Nokia sau chiar Huawei. Sursa acestei informaţii este din China, de aici mă gândesc că un posibil parteneriat ar fi între Canon şi un producător chinez.

Dar care să fie acesta ? Voi pe cine pariaţi ?