Retelistica

Orange România a anunţat extinderea parteneriatului cu SPI International, unul ce oferă clienţilor cu servicii TV acces la un portofoliu vast de posturi TV.

Astfel, din primăvara acestui an, în grilele TV prin cablu pe care Orange România le ofera clienților săi, au fost adăugate următoarele posturi TV: FilmBox, Filmbox Extra HD, FilmBox Premium, Filmbox Stars, FashionBox HD, Fast & Funbox HD, Fightbox HD, Timeless Dizi Channel și Docubox HD. De asemenea, clienții Orange cu servicii TV prin satelit au acces la canalele FilmBox Premium și Timeless Dizi Channel.

Prin acest acord, Orange România continuă extinderea și diversificarea ofertei de posturi TV pe care le oferă clienților săi, aceștia bucurându-se de o ofertă variată de filme, seriale, competiții sportive și programe de divertisment.

Pentru a accesa conținutul TV variat, clienții Orange pot alege serviciile convergente Orange Love, unde beneficiază de internet fix prin fibră, internet mobil la viteza 5G și televiziune prin cablu, totul pe o singură factură, la prețuri foarte avantajoase. În această perioadă, se pot bucura de oferte speciale la pachetele Orange Love, precum cel pentru pachetul Fibră 500 și TV Esențial care oferă internet fix prin fibră cu viteză de download de 480Mbps, 134 canale TV din care 47 HD, Wi-Fi 6 prin internet box și opțiunea Orange Sport inclusă timp de 2 luni, totul doar pentru 11 lei/lună în primele 12 luni (reducere valabilă pentru un contract de 24 luni).

Mai multe detalii despre ofertă găsiţi pe orange.ro.