Foto si Video

Pe lângă camerele video entry-level a fost prezentat și Canon LEGRIA HF G25. Include un senzor de imagine CMOS PRO HD Canon cu o deschidere a diafragmei de f/1.8, de aici ar trebui să ofere imagini bune și în condiții de luminozitate slabă.

Obiectivul HD este de tip wide-angle, de 30.4mm. Zoom-ul optic urcă până la 10x, stabilizator de imagine optic, IS inteligent de la Canon, microfon intern, egalizator audio și posibilitatea de selectare a scenelor audio. Există și un accesoriu sub formă de microfon wireless – WM-V1.

Dispune de un display de 3.5 inch. Se oferă un control manual complet. Memoria internă se ridică la 32 GB + 2 sloturi de tip SDXC.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.