Foto si Video

Canon Europe a anunţat în urmă cu doar câteva ore camera video Canon PowerShot V10, o cameră video compactă şi uşor de folosit pentru vlogging.

Cântărind puţin peste 211g şi potrivindu-se perfect în buzunarul utilizatorilor, Canon PowerShot V10 le oferă creatorilor de conţinut de lifestyle şi călătorii un echipament complet, cu microfon de calitate deosebită şi suport încorporat.

Carcasa verticală rezistentă are un design nou, creat de Canon, pentru a oferi un echipament portabil şi discret pe care creatorii de conţinut să îl poată folosi cu încredere când se filmează în locuri aglomerate.

Canon PowerShot V10 foloseşte un senzor CMOS de 1 inci care oferă filmări la calitate 4K, dar şi fotografii excelente. Pentru a crea o atmosferă cinematografică, creatorii pot schimba rapid ambianţa folosind oricare dintre cele 14 efecte cu filtre de culoare sau modul Piele catifelată. Modul IS digital la filmare este ideal pentru înregistrarea din mână, deoarece ajută la eliminarea mişcării camerei şi oferă imagini mai clare, cu zgomot redus şi cu mai multe detalii.

Compatibilă cu numeroase platforme de socializare, Canon PowerShot V10 poate înregistra atât cu orientare verticală, cât şi cu orientare orizontală şi poate realiza până la o oră de filmare continuă. În plus, funcţia nivel auto ajută utilizatorii să menţină linia orizontului dreaptă şi să evite filmările neglijente, reducând astfel timpul necesar pentru editare.

Canon PowerShot V10 foloseşte două microfoane stereo mari, proiectate pentru înregistrarea vocii şi un microfon pentru reducerea zgomotului audio. Pe lângă filtrul de vânt încorporat, utilizatorii pot cumpăra separat o protecţie antivânt, care face parte din kitul de accesorii avansat şi care îmbunătăţeşte calitatea sunetului la înregistrarea în aer liber.

Având o carcasă verticală şi proiectată pentru utilizare simplă, Canon PowerShot V10 poate fi folosită aproape în întregime doar cu o singură mână. Cu un ecran tactil LCD de 2.0 inci care poate fi întors în faţă, perfect pentru filmări tip selfie sau pentru filmarea altor persoane, camera este simplu de folosit la înregistrarea din mână, permiţând utilizatorilor să surprindă emoţiile şi să creeze o atmosferă intimă între utilizator şi urmăritori.

Canon PowerShot V10 este compatibil cu aplicaţia Canon Camera Connect, iar utilizatorii pot transfera foarte uşor filmările direct pe un smartphone sau pe tabletă prin Wi-Fi. Gestionarea fluxului de lucru pentru înregistrări video este mai simplă ca oricând datorită integrării cu image.canon pentru stocare temporară în cloud, de unde utilizatorii pot transfera conţinutul direct pe orice platformă doresc. Design-ul inteligent şi intuitiv al acestei camere video include porturi HDMI şi USB pentru transfer rapid pe laptop sau calculator, ori pentru utilizare pe post de cameră web. Pentru cei aflaţi tot timpul în mişcare, echipamentul poate fi încărcat din mers prin portul USB-C.

Caracteristici principale Canon PowerShot V10:

 • Carcasă verticală, compactă şi ușoară;
 • Obiectiv grandangular cu distanţă focală de 6,6 mm (distanţele focale echivalente 35 mm sunt de 18 mm la fotografiere şi 19 mm la filmare), diafragmă maximă f/2.8;
 • Filmare 4K UHD la 29.97/25.00 cps şi Full HD la 59.94/50.00 cps;
 • Focalizare automată cu urmărirea feţei;
 • Mod de filmare Piele catifelată;
 • Microfon stereo mare;
 • Ecran rabatabil;
 • Suport încorporat (înclinare uşoară până la 30 de grade);
 • 14 filtre de culoare;
 • Fotografiere în format JPEG, echivalent cu Scenă inteligentă automat;
 • Conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth, Webcam [UVC/UAC].