Foto si Video

Canon a prezentat urmașul lui SELPHY CP800 pe care am avut-o și noi pentru review. Seria SELPHY  de la Canon reprezintă o soluție de luat în seamă pentru cei care vor să-și developeze fotografiile direct acasă fără a fi nevoie să mai meargă la un studio specializat și să aștepte.

Plus că este o imprimantă care ocupă spațiu mic, imprimă fotografiile rapid și nu există diferențe de calitate față de fotografiile obținute după ce au fost developate într-un cadru profesionist.

Noutățile la SELPHY CP900 față de CP800 sunt legate de conexiunea Wi-Fi ce acum a fost integrată. Astfel au apărut și aplicații pentru iOS și Android – Easy PhotoPrint – ce permit să printezi o fotografie direct din cele existente în galeria telefonului. Funcționează și pe baza unei baterii încorporate. Asta extinde versatilitatea imprimantei. Aduce un display de 2.7 inch LCD.

Prețul în SUA este estimat la 100 de dolari.

Sursa: Engadget.com

Categorii: canonfoto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.