Arhiva-Resurse

Canyon lansează o serie de accesorii noi sub brandul Chrome. Vorbim de căști, boxe, boxe USB, genți, huse și standuri pentru iPad, rucsacuri pentru notebookuri. Toate aceste accesorii urmează a fi disponibile din luna septembrie 2012.

Mai multe detalii în comunicatul de presă. Nu am testat niciun accesoriu Canyon până acum, dar cine știe poate că viitorul apropiat ne va oferi o supriză. Din câte știu se poziționează ca un brand ce dorește să ofere calitatea la un preț cât mai bun.

Mi-ar plăcea ca în comunicatele de presă să găsesc și prețurile produselor, s-ar oferi o perspectivă mai completă, dacă merită sau nu a fi achiziționate sau așteptate.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.