Arhiva-Resurse

Piața de GPS trebuie să se dovedească inovativă spre a rezista asaltului dat de telefoanele inteligente și tablete. Uite că Evolio aduce un GPS mai aparte, unul dintre primele din țara noastră bazat pe condițiile de trafic.

Evolio Hi-Speed Trafic combină receptorul GPS integrat cu sistemul wireless TMC – acronim de la Traffic Message Channel + Intuitive Traffic Assistance.

GPS-ul este dotat cu procesor SIRF Atlas V de 664 MHz, 128 MB memorie RAM, echipat cu soft de navigație IGO Primo 2. Prețul său se ridică la 799 lei în varianta de bază și 1199 lei în varianta cu Rute Camion și Lifetime TMC Europe.

Mai multe detalii în comunicatul de presă.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.