Card microSD Kingston Hardware

Cei care folosesc dispozitive de mici dimensiuni ce filmează la rezoluții înalte, au acum la dispoziție mai mult spațiu de stocare prin cardul microSD Kingston realizat în special pentru clipuri video 4K.

Cum deja există smartphone-uri și camere video de acțiune ce pot realiza filme cu rezoluții UltraHD, sau chiar 4K, capacitatea de stocare trebuie să fie suficientă pentru aceste fișiere. Dar degeaba ai spațiu suficient, dacă performanța nu îl susține.

Noul card microSD Kingston UHS-I U3 suportă viteze de scriere în modul rafală, înregistrare video și transfer de fișiere de până la 80 MB/s. Vitezele de citire pot ajunge până la 90 MB/s. Combinat cu un adaptor SD, poate fi folosit ca un card de dimensiuni normale de tip SDHC/SDXC pentru a funcționa cu camerele DSL-R sau DSL-M, camerele video 4K sau alte dispozitive.

Cardul microSD Kingston UHS-I U3 este disponibil în trei variante de capacitate, de 16, 32 sau 64 GB. Este rezistent la apă, la șocuri și la temperaturi extreme (de la -25 °C la 85 °C), ceea ce îl recomandă pentru camerele video de acțiune. Adăugăm garanția pe viață oferită de producător și noul card microSD Kingston devine și mai atractiv. Să vedem dacă va mai părea la fel și după ce vor fi afișate prețurile.

Card microSD Kingston pentru filmări 4K

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.