Foto si Video

Utilizatorii de iPad vor avea posibilitatea să privească fotografiile pe care le-au stocat pe cardul aparatului de fotografiat direct pe iPad-ul lor, grație unui cititor de carduri CF/SD conceput special pentru idevice-uri.  De asemenea adaptorul poate fucționa și prin USB și este funcțional atât pe iPad cât și pe iPhone sau iPod Touch.

Photojojo a anunțat lasarea unui adaptor pentru iPad care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și prezenta sau de a viziona fotografiile stocate în memoriile CF/SD ale aparatelor de fotografiat.

Card reader-ul va putea să redea imaginile de pe cardul atașat utilizând aplicația de fotografii a dispozitivului Apple. Faptul că adaptorul conține o mufa cu 30 de pini ne face să credem că el va putea fi folosit și împreună cu un iPhone ori un iPod Touch. Oricum, scopul pentru care a fost creat (viziualizarea fotografiilor pe un ecran mare) vizează doar adaptabilitatea la iPad, deoarece acesta este dotat cu un astfel de display.

Pentru cei interesați, adaptorul SD va costa aproximatic 15 dolari în timp ce pentru cel CF prețul este dublu: 30 de dolari.

Sursa: photojojo.com