Opinie

Companiile de telefonie mobilă au printre cele mai generoase bugete de publicitate. În general poți să mizezi pe 2 elemente cheie: raportul preț / servicii oferite sau mergi pe ideea că ai cea cele mai bune servicii din piață.

RCS-RDS și al său Digi Mobil se află indubitabil pe primul loc la raportul preț  / servicii, iar Orange, Telekom și Vodafone au rămas să se bată, cu ghilimelele de rigoare, pe titul de cea mai bună rețea de comunicații mobile. Așa au și fost gândite campaniile din această toamnă. Telekom se laudă cu cea mai bună sinergie de tip fix-mobil, Vodafone cu SuperNet și servicii atașate, Orange cu acoperirea 4G și vitezele de până la ipoteticul 300 Mbps (pe telefoane compatibile în genul Samsung GALAXY S5 4G+ sau Samsung GALAXY Alpha).

Înainte de a vă oferi spațiul necesar în rubrica de comentarii închei cu o opinie formată în ultimii ani. Orange mi se pare a oferi o acoperire mai bună, calitate ridicată în apelurile de voce și trafic de date la viteze mai mari. Vodafone se situează în imediata apropiere, iar defunctul Cosmote mi s-a părut a fi mereu la un ecart considerabil în spatele Orange și Vodafone. Sunt abonat al lor, dar până mi se încheie contractul prin ianuarie / februarie 2015. M-am mutat cu cățel și purcel în ograda RCS-RDS.

Mă gândesc să-mi deschid un abonament de backup la maxim 10 – 15 euro pe lună la Orange, dar să ofere convorbiri nelimitate și cel puțin 1 GB trafic de date. Asta-i altă discuție.

Categorii: opinie

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.