Diverse

Magazinele online chinezești au pus tunurile pe România, pardon, au pus ofertele pe întreaga Europa. Cei ce caută un telefon de tip best-buy sau gadgets de orice fel la preț bun, au o alternativă peste mări și țări. 

Cred că deja comenzile de pe Amazon și eBay sunt depășite de cele efectuate pe Aliexpress, Pandawill, Gearbest etc.

Recunosc că nu sunt un expert în comenzi efectuate prin shop-urile chinezești. Am fost client ocazional al Gearbest și Geekbuying, două camere Xiaomi DVR, Xiaomi Mi Band 1s și Mi Band 2, dar și alte nimicuri de câțiva dolari. Totuși, cred că voi puteți veni cu feedback util.

M-au impresionat shop-urile amintite prin faptul că îți oferă detalii complete legate de comandă, până și imagine a coletului propriu-zis, iar din câte știu sunt proactivi când apar probleme. Nu există pădure fără uscături și presupun că s-a acumulat și destul feedback negativ. Am primit mesaje prin care mi s-a spus că uneori au sosit telefoane mobile de tip DOA – Death on Arrival, că nu mai răspund mesajelor pe partea de garanție etc.

Ce magazine online chinezești recomandați?

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.