Software

La fiecare articol legat de ofertele magazinelor online chinezești apare câte un sceptic ce afirmă că nu există așa ceva, că nu funcționează etc. De multe ori, nici măcar nu a încercat să achiziționeze un cd-key și să-l pună în funcțiune pe un notebook sau PC.

Presupun că de-a lungul timpului au fost comercializate mii de licențe, altfel nu înțeleg de ce shop-urile chinezești ar reveni în mod constant cu articole de tip advertorial.

Am folosit un cd-key de la GoodOffer24 pentru un notebook și nu am avut nicio problemă până acum. Cred că a trecut un an de zile de când l-am achiziționat și l-am pus în funcțiune, au livrat codul pe mail și instalarea am făcut-o de la zero, plata prin PayPal (ceea ce recomand de fiecare dată). Probabil, o să cumpăr și un cd-key pentru Office 2016 sau 2019, în viitorul apropiat (Google Docs de multe ori este suficient pentru ceea ce fac cu documente în format Word, Excel etc).

Rubrica de comentarii vă stă la dispoziție. Mă refer strict la cei ce au cumpărat și au o experiență (fastă sau nefastă, important este feedback-ul în sine).

Cei ce au cumpărat un PC sau notebook în timpul sărbătorilor de iarnă pot apela cu încredere la un cd-key pentru Windows sau Office în varianta full.

A. Folosiți codul JGNY30 pentru o reducere de 30%;

B. Prin codul JGNY40 se ajune la o reducere de 40% pentru pachetele de tip bundle:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.