Co-fondatorul și CEO-ul OnePlus a dat o declarație legată de focusul echipei de R&D în 2021. Nu este o surpriză pentru nimeni ce au stabilit și mă așteptam să fie un scop stabilit de mai mult timp.

Pete Lau s-a referit la îmbunătățiri legate de camera foto și video. 

Ca utilizator de OnePlus pentru perioade lungi de timp pot să spun că de-a lungul timpului am remarcat o îmbunătățire constantă. Este și greu să faci cine știe ce minuni când mereu se mizează pe un anumit senzor, cumva trebuie să vină cu noutăți și aici spre a ține pasul cu concurența A-list.

Focusul va fi pe camera foto și video în 2021. Sunt și zvonuri ce afirmă încheierea unui parteneriat cu Leica pentru smartphone-urile OnePlus din categoria premium (Huawei are un astfel de parteneriat de câțiva ani).

Puteți citi recenzia lui OnePlus 8T – aici.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.