Am ales 5 oferte pe care le-am considerat interesante din portofoliul celui mai mare magazin online din țara noastră.

În general merg pe mâna eMAG și încerc să selectez produse vândute de către ei, dar algoritmul mai joacă feste și de aceea recomand eventual un plus de atenție spre a nu intra pe mâna unui seller din marketplace.

1. iPad 10.2 (2019) – de la 1789 lei;

Mi se pare cea mai bună alternativă pentru tabletele Android de tip mid-range. Mă rog, aș spune că avem un dispozitiv destul de util și în ce privește școala online (te descurci cumva chiar și cu 32 GB stocare, dacă nu se trece în zona de gaming). Avantajul iPad-ului este sistemul de operare optimizat pentru display-ul mare, suportul pentru stylus și tastatură, simplitatea la nivel de interfață grafică, suportul software și viteza oferită în orice aplicație, browsing etc.

2. Sistem mesh cu Wi-Fi ax TP-Link Deco X20 – 1499 lei;

Da. Nu este ieftin, dar discutăm de un sistem mesh cu cea mai nouă adiție în materie de variantă Wi-Fi. La puncte PRO aș pune viteza – până la 1800 Mbps pe Wi-Fi ax, acoperirea de până la 530 metri pătrați cu cele trei unități ale mesh-ului, conectare a până la 150 de dispozitive, ușor de configurat printr-o aplicație dedicată.

3. SSD Samsung 970 Evo Plus de 1 TB – 949.89 lei;

Ești în căutarea celui mai bun SSD pentru PC-ul tău?

Căutarea trebuie să se încheie cu Samsung 970 Evo Plus. Atinge 3500 MB/s la citire și 3300 MB/s la scriere.

4. Cameră web Logitech C920s PRO – 453.19 lei;

În urmă cu ceva timp am fost întrebat de către directorul școlii ce cameră web recomandă pentru evaluarea națională. Am studiat ceva piața la momentul respectiv și am ales C920. După câțiva ani de utilizare pot să spun că decizia a fost una inspirată.

Materialele video sunt de bună calitate, camera o poți prinde ușor și de ecranul unui notebook. Da, prețul a luat-o razna în contextul pandemiei. Eu am plătit dacă îmi amintesc corect undeva în jur de 360 – 380 lei.

5. Set de 6 becuri LED Philips – 61.99 lei;

Comentariile sunt de prisos. Îți cumperi un set din ăsta ca să ai de rezervă prin locuință.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.