Opinie

Constantin Teodorescu a stârnit numeroase discuții după ce a pus pe profilul său de Google+ o captură de ecran cu autonomia telefonului său. Allview a preluat screenshot-ul și l-a distribuit pe pagina sa de facebook.

Textul lui Constantin:

Să bag și eu o aroganță :-D mai aveam 9% baterie, 12 zile și-o oră de la ultima încărcare, probabil mai ținea vreo 8 ore dar trebuia să-l am încărcat că plecam undeva. Zilnic am sincronizat GMail-ul prin WiFi (pornit când trebuia), am vorbit cel puțin o dată la telefon pe zi (când mă suna cineva), am făcut vreo 5 poze. Deci … SE POATE! :-) Asta dacă nu butonezi în disperare!”

Allview-Viper-S-autonomie-12-zile

Îmi dau seama că discuțiile sunt și mai aprinse pentru că este vorba de un telefon Allview, Viper S în cazul de față.

În cazul meu recunosc că abia reușesc să ating 12 ore de autonomie și de cele mai multe ori trebuie să-l încarc peste zi, cel puțin pentru câteva minute. Și asta indiferent de telefonul pe care-l testez. Asta și pentru că le folosesc intensiv, luminozitate la maxim, sincronizări în fundal, browsing, download de aplicații, YouTube etc. M-aș declara mulțumit și cu un telefon care să reziste 2 – 3 zile între reîncărcări.

Voi cât ați scos pe smartphone-ul din dotare și în ce condiții de utilizare ? Eventual și cu un screenshot pentru demonstrație.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.