Tablete

Unele tablete Onda au fost rebranduite pe plan local și nu m-aș mira dacă același procedeu s-ar repeta în cazul lui Ondia V989. Mai ales că avem zeci de tablete cu procesoare Allwinner în variante dual-core și quad-core, majoritatea livrând o experiență de utilizare slăbuță.

ONDA V989 dispune de un ecran de 9.7 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli / exact ca iPad-ul cel mare, procesor Allwinner A80-7 de tip octa-core pe arhitectură big.LITTLE cu 4 x ARM Cortex-A15 + 4 x ARM Cortex-A7, Power VR G6230 GPU, 2 GB RAM, cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli.

Rulează Android 4.4 KitKat, dispune de Wi-Fi, Miracast și bluetooth. Pe hârtie pare a fi o tabletă destul de bine accesorizată, în realitate nici nu știu dacă va fi importată pe plan local / în stadiu de ODM și cu brand local.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.