Diverse

Se discută de ceva timp de fuziunea dintre Cosmote și Romtelecom, de brandurile pe care Deutsche Telekom urmează să le folosească pe plan local. A avut loc o adunare generală a acționarilor din grupul OTE, iar Deutsche Telekom a specificat brandurile ce urmează a fi utilizate în schimbul Cosmote și Romtelecom.

Cosmote se transformă în T-Mobile, iar Romtelecon în T-Home. Romtelecom este un brand românesc cu tradiție ce urmează a fi aspirat de către o companie internațională, iar Cosmote a mai beneficiat de un rebranding. Inițial se numea Cosmorom și avea o bază redusă de clienți, iar ulterior au mers pe Cosmote. Apropo, rețeaua Cosmorom a debutat în 1998.

Concurența este destul de aprigă. Orange și Vodafone sunt companii cu priză la public, cu resurse financiare destul de vaste. RCS-RDS se implică din ce în ce mai activ în Digi Mobile. Piața este dinamica și ăsta ar trebuie să fie un lucru bun pentru noi, pentru clientul final (o calitate mai bună a serviciilor la un preț ofertant).

Sursa: ZF.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.