Smartphone

LG G3 urmează a fi prezentat în luna mai 2014. Cel puțin acestea sunt zvonurile vehiculate de către site-urile și blogurile tech internaționale. Putem creiona datele hardware pentru LG G3 pe baza informațiilor ajunse pe surse către presa it&c. Anunțul oficial este așteptat pentru 27 mai.

LG G3 ar integra un display de 5.5 inch cu rezoluție QHD / 2560×1440 pixeli, de aici rezultă o densitate de 534 ppi. Ar fi două versiuni. Prima cu 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare, iar a doua variantă de LG G3 cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare. Micuțul speaker integrat în spatele smartphone-ului sud-coreean ar fi capabil a oferi 1 W RMS.

Bateria integrată de LG G3 conform datelor neoficiale s-ar opri la 3000 mAh, cameră de 13 Megapixeli cu OIS+. Sunt și câteva imagini cu viitorul smartphone LG:

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.