Diverse

În România există foarte mulţi oameni cu statutul de vedete, iar acest lucru se observă şi în numărul de urmăritori pe reţelele de socializare.

Starcom România a realizat prin intermediul Social Media Stars Index un top al celor mai urmărite conturi online din sfera de divertisment din România.

Şi fără a mai lungi povestea, iată care au fost cele mai urmărite vedete din România pe reţelele de socializare la nivelul lunii august 2021:

Clasament general;

Într-un index general se poate spune că cele mai urmărite conturi în România sunt ale cântăreţelor Andra şi Inna şi a culturistului Andrei Deiu.

Clasament muzică;

Şi în acest clasament al artiştilor muzicali pe primele două locuri rămân Andra şi Inna, locul trei fiind ocupat de Tony Poptămaş.

Clasament staruri TV;

Este o categorie unde am doar vreo 2-3 persoane care îmi sunt pe plac, iar acelea cu siguranţă nu sunt în top 3-ul format din Dorian Popa, Andreea Mantea şi Cătălin Măruţă.

Clasament health & fitness;

În condiţiile în care la nivel general Andrei Deiu este pe un onorabil loc trei, aici culturistul nu putea fi decât pe primul loc. Locurile doi şi trei sunt ocupate de Oana Cuzino şi Valentin Bosioc. Trebuie să recunosc că la această categorie nu cunosc prea multe dintre persoanele prezentate.

Cum vi se par gusturile românilor în materie de vedete ?