Software

O parte dintre voi știu că sunt profesor, iar vara = vacanță. Mă rog, vara este anotimpul în care ne facem timp și pentru hobby-urile noastre, iar jocurile sunt una dintre activitățile recreaționale.

O să încep cu nota personală, în vara lui 2019 mi-am propus să joc PUBG pe desktop și nu doar pe smartphone ca până acum. Este o altă experiență de joc, mi se pare mult mai greu, dar tocmai asta mă atrage.

Am văzut un documentar pe Netflix legat de F1 2018 și asta mi-a adus aminte că prin 2002 – 2003 mă jucam F1 pe PC. Aștept lansarea F1 2019 Anniversary Edition pe 27 iunie spre a redescoperi plăcerea de a conduce o mașină de F1. Pe la Răzvan am descoperit că volanul joacă un rol major în astfel de jocuri, un volan cât mai bun = experiență reușită. Apropo, F1 Mobile Racing pe Android nu-i deloc rău.

Un alt joc pe care vreau să-l iau împreună cu prietenii mei: FIFA, doar că noua iterație – FIFA 20, debutează abia pe 27 septembrie. Aici neapărat trebuie să cumpăr un alt set de gamepad-uri.

Aștept să descopăr și jocurile voastre preferate, jocuri pe care le veți întoarce pe toate părțile în această vară.

PC Garage a pregătit o promoție interesantă sub titlul: Meriți o vacanță de gaming. Luni de dimineață vom descoperi ce bonificație oferă pentru cei ce le sunt clienți. După imaginea de teasing ce să fie? :)

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.