Software

O parte dintre voi știu că sunt profesor, iar vara = vacanță. Mă rog, vara este anotimpul în care ne facem timp și pentru hobby-urile noastre, iar jocurile sunt una dintre activitățile recreaționale.

O să încep cu nota personală, în vara lui 2019 mi-am propus să joc PUBG pe desktop și nu doar pe smartphone ca până acum. Este o altă experiență de joc, mi se pare mult mai greu, dar tocmai asta mă atrage.

Am văzut un documentar pe Netflix legat de F1 2018 și asta mi-a adus aminte că prin 2002 – 2003 mă jucam F1 pe PC. Aștept lansarea F1 2019 Anniversary Edition pe 27 iunie spre a redescoperi plăcerea de a conduce o mașină de F1. Pe la Răzvan am descoperit că volanul joacă un rol major în astfel de jocuri, un volan cât mai bun = experiență reușită. Apropo, F1 Mobile Racing pe Android nu-i deloc rău.

Un alt joc pe care vreau să-l iau împreună cu prietenii mei: FIFA, doar că noua iterație – FIFA 20, debutează abia pe 27 septembrie. Aici neapărat trebuie să cumpăr un alt set de gamepad-uri.

Aștept să descopăr și jocurile voastre preferate, jocuri pe care le veți întoarce pe toate părțile în această vară.

PC Garage a pregătit o promoție interesantă sub titlul: Meriți o vacanță de gaming. Luni de dimineață vom descoperi ce bonificație oferă pentru cei ce le sunt clienți. După imaginea de teasing ce să fie? :)

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.