Diverse

Nu-i mare lucru, dar de acum încolo nu vom mai discuta despre lentile Carl Zeiss ci de ZEISS. Dorința lor este de a fi mai ușor de ținut minte și cu impact mai puternic la public. Nokia și Carl Zeiss au colaborat în crearea unor lentile pentru telefoane mobile. Au trecut ceva ani de zile de la primul lor telefon realizat în comun la nivel de tehnologie încorporată.

Cea mai recentă colaborare a lor va fi în cazul lui Nokia EOS. Se vehiculează că va fi comercializat sub denumirea de Nokia Lumia 1020, ar avea specificațiile lui Nokia Lumia 920 / 925 / 928 și un senzor de 41 Megapixeli precum cel de pe Nokia 808 PureView.

Ce telefoane cu lentile Carl Zeiss au trecut prin mâinile voastre de-a lungul timpului?

Sursa: ZEISS.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.