Audio

Mi-am dorit mereu să folosesc o pereche de căști wireless. Am beneficiat de oferta eMAG pentru modelul Thompson WHP3311BK – 188 lei cu discount de 30% de la 269 lei.

În pachet dați de căști, docking station ce îndeplinește și funcția de stand, cablu pe jack de 3.5 mm la ambele capete, cablu AV – adaptor pentru jack de 3.5 mm, manual de instrucțiuni, 2 acumulatori pentru căști.

Căștile nu arată la fel de bine ca în imaginile de presă. La prima vedere mi-au dat impresia de fragilitate, materiale nu tocmai din categoria premium ci mai degrabă spre low-end. Docking station-ul este lucios și adună praful într-un mare fel. Setarea este simplă. Conectezi docking station-ul pe jack de 3.5 mm, îl conectezi la o sursă de energie, poziționezi bateriile în căști (casca din urechea dreaptă). Gata.

Mai multe detalii în review-ul ce urmează a fi scris în zilele următoare.

Categorii: audiogadget-tv

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.