Hardware

Am observat că Evolio Smart TV Box-ul lansat în urmă cu câteva zile a atras atenția. Sunt câteva comentarii interesante. Mi s-au dat numeroase exemple de soluții similare, dar cu posibilitatea de a le achiziționa doar pe Amazon, eBay etc.

În pachet găsiți: smart TV Box-ul Evolio, cablu HDMI – HDMI, încărcător, manual cu instrucțiuni, certificat de garanție, telecomandă. Cântărește 220 gr., 33 mm grosime. Rulează Android 4.2 Jelly Bean, puține aplicații preinstalate. Au ales un CPU Allwinner dual-core la 1 GHz pe ARM Cortex-A7, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare.

Pe partea de conectivitate: Wi-Fi b/g/n, fără bluetooth, DLNA, cititor de carduri, HDMI, RJ-45 și 2 x USB 2.0. Butonul de power este dispus în partea superioară, ușor de accesat. Cititorul de carduri a fost poziționat în partea frontală, iar celalelte elemente de conectivitate pe spate. Plastic mat în partea superioară, lucios pe lateral și o grilă ușor ciudată la bază ce lasă la vedere o sumă de cabluri.

Să nu uit a preciza că Evolio Smart TV Box la 449 include aplicația Seenow cu abonament gratuit pentru jumătate de an. Mai multe detalii în review-ul pe care-l voi posta în weekend.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.