Arhiva-Foto si Video - Altele

Genius este un brand cunoscut pentru accesoriile sale de la mini-boxe până la mouse-uri de gaming. În ultimele trei săptămâni ne-am jucat cu cel mai dotat mouse de gaming din oferta lor – Genius DeathTaker și căștile stereo Genius GHP-410F.

Design 

Sunt gândite a fi cât mai ușor de transportat, de aceea se pliază spre a ocupa un spațiu cât mai mic. Sunt mai multe variante de culoare pe lângă cele albe cu alabastru + fir galben primite de noi. Culorile sunt puternice și se potrivesc publicului tânăr dornic să iasă în evidență.

Finisarea mi s-a părut de calitate, nu ai impresia că este vreo chinezăria ieftină. Firul cu jack de 3.5 mm nu este lung. V-am spus, mizează pe portabilitate. Cupele căștilor sunt moi, plăcute la atingere și se rotesc la 90 de grade spre a găsi o poziție cât mai confortabilă.

Cântăresc doar 139 de grame și sunt mai multe variante de culoare: galben, albastru deschis, albastru închis, orange.

Sunet

În interiorul căștilor Genius GHP-410F se află un driver de 40mm cu o frecvență a răspunsului între 20 Hz – 20 KHz și o sensibilitate situată între 108 ±4dB. Se aud foarte bine, sunetul este plăcut, nu o să-ți miște urechile din loc prin intensitate precum Genius HS-G500V care sunt un fel de căști de gaming în variantă mai user frienly la bugetul alocat. Redă fidel

Genius GHP-410F nu dispune de microfon. Pe mine nu mă deranjează, nu am mai utilizat microfonul căștilor de ani bun de zile. Majoritatea laptopurilor pe care le-am utilizat au microfon inclus. Oricum trebuie înțeles că Genius 410F sunt nișate, pe un anumit public care are nevoie de anumite caracteristici.

Le recomand celor care vor să asculte muzică la telefon & tabletă și căștile incluse de acestea în pachet nu le sunt pe plac. Genius GHP-410F care sunt ușor de pliat în rucsac s-ar putea dovedi a fi ideale pentru un sound plăcut.

Preț

Prețul recomandat pentru Genius GHP-410F – 77 lei.

Puncte tari
– modularitate și ușor de pliat spre a ocupa un spațiu cât mai mic;
– design bazat pe culori plăcute, puternice care se adreaseză publicului tânăr;
– redă sunetul într-un mod fidel, stereo.

Puncte slabe
– preț puțin cam mare;
– fără microfon;
– un pic mai mult bass ar fi fost de dorit.