Software

Romtelecom Business Solutions este organizatorul local al  concursul internațional “Business Wall of Fame”. Se adresează dezvoltatorilor de aplicații de business. Ideea competiției a pornit de la Deutsche Telekom. Se desfășoară în România, Cehia, Croația, Ungaria, Polonia și Slovacia. sticker_3P&Tableta_210x297+5 În concurs pot intra companiile dezvoltatoare de software sau startup-uri. Aplicația trebuie să se afle cel puțin în faza de producție și nu neapărat să fie lansată comercial.

Se realizează un top 10 al aplicațiilor înscrise pe baza voturilor primite din comunitatea IMM-urilor.

A. Etapele concursului: 1. Înscrierile – 28 aprilie – 22 mai; 2. Votarea – 22 mai – 30 iunie; 3. Selectarea câștigătorului național – 1 iulie – 31 iulie; 4. Selectarea câștigătorului internațional și a celui mai bun startup – până pe 15 august 2014.

B. Premiile acordate în faza națională și internațională:

Cea mai bună aplicație din România

Premiul I: – campanii de marketing realizate de către Romtelecom în valoare de 30.000 de euro; – integrare în portofoliul Romtelecom Business Solutions (peste 150.000 de companii ajung a cunoaște soluția software);

Premiile II și III – integrare în portofoliul Romtelecom pentru clienții de business.

Cea mai bună aplicație internațională de business

Urmează a intra în portofoliul Deutsche Telekom în România, Cehia, Croația, Ungaria, Polonia și Slovacia + o excursie la Telekom Laboratories Berlin.

Cea mai bună aplicație internațională de business a unui startup Primește o propunere de investiție de 80.000 de euro din partea hub:raum Cracovia + invitație la “Long Night of Startups” a T-Labs, eveniment dedicat startup-urilor. Este inclus și un spațiu de prezentare la acest târg.

Mai multe detalii pe wallofbusiness.ro. Inscrie-te acum! Mai sunt doar 10 zile!

Credit foto