Avantree Standola este un stand pentru tablete cu boxe încorporate. A sosit la review alături de căștile bluetooth stereo Avantree Audition. Mi se pare o soluție originală și de efect. Mai ales dacă se întâmplă să ai o tabletă care nu excelează la capitolul sunet și cauți o soluție de tip all-in-one (stand + 2 speakere).

Avantree-Standola (1)

Câteva din specificațiile lui Avantree Standola:

– compatibile cu orice device ce dispune de standardul bluetooth 2.1, NFC;

– distanță de operare de până la 10 metri;

– difuzoare cu diametru de 30mm și putere 2 x 2.5 W RMS;

– se încarcă în 4 ore și oferă o autonomie în redare muzică de până la 6 ore;

– baterie de 850 mAh, 260 gr., dimensiuni 200mm x 73mm x 32mm.

Design 

Avantree-Standola (20)

În pachet dați de stand-ul propriu-zis, cablu jack de 3.5 mm la ambele capete, cablu microUSB – USB 2.0, manual de utilizare, certificat de garanție. Standul poate fi pliat spre a ocupa un spațiu cât mai mic când este pus în bagaj.

Picioarele sale sunt flexibile, iar standul ce susține tableta este format din 2 părți cu o micuță balama la mijloc. Are un grip bun și nu alunecă de pe birou, nu îți pune tableta în pericol la vreo mișcare mai bruscă a mesei. Aș spune că este un stand destul de bine fabricat, plastic mat, difuzoare la terminația picioarelor de susținere, elementele de conectivitate pe o latură.

Sunet 

Avantree-Standola (18)

2 x 2.5W RMS și difuzoare de 30mm. Există posibilitatea de a conecta standul prin bluetooth la tabletă sau prin jack-ul de 3.5 mm inclus în pachet. Are un buton lateral de power. Îl pui în poziția on, iar Avantree Standola este vizibil pentru celelalte dispozitive cu conectivitate bluetooth.

Livrează un sunet echilibrat. Nu impresionează în ce privește amplitudinea, dar nici la 100% nu zgârie urechea cu sunete înalte. Este un plus față de o tabletă Android din categoriile low-cost sau mid-range.

Conectivitate

Avantree-Standola (21)

Avantree Standola este compatibil cu orice device ce încorporeaz bluetooth în versiunea 2.1, cel puțin. În lateral dreapta se află și NFC-ul + jack-ul de 3.5 mm, butonul de power cu funcțiile de pornire și oprire.

Autonomie

Bateria de 850 mAh oferă o autonomie de maxim 6 ore în redarea melodiilor și se încarcă în aproximativ 4 ore. L-am utilizat în decursul a 2 zile cu o tabletă de 7.9 inch. Nu am golit bateria device-ului, dar nici nu am ascultat muzică în continuu (în jur de 2 – 3 ore, în total).

Preț 

Avantree Standola – 249 lei pe Avantree.ro.

Concluzii 

Avantree-Standola (25)

Este un gadget util și se adresează celor care caută un stand, dar și un supliment pentru sunetul oferit de tableta din dotare.

PRO 

– soluție ingenioasă de pliere;

– sunet bine calibrat;

– compatibilitate cu tablete pe diverse formate.

CONTRA

– mi-aș fi dorit o autonomie mai mare.

Partea de unboxing:

Câteva fotografii cu Avantree Standola:

Categorii: audioreviews

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.